Loading...

VELKOMMEN

 

Groove er den skønneste dansefest du kan gå til

 

Henter datoer...

 

Vi giver den MAX gas og danser lækker Silent Groove i det fri.

Groove er den sjoveste og simpleste dansetime man kan gå til, og det er for alle uanset danseerfaring, køn eller alder (dog min. 15år). Og det fedeste er, at når du danser Groove, er der ingen forventning om at du danser på en bestemt måde. Vi danser for at få et smil på læben og en lækker fornemmelse i kroppen - og virkelig, du kan IKKE gøre noget forkert.

 

IF YOU CAN MOVE - YOU CAN GROOVE

 

Med udgangspunkt i en masse lækker forskelligt musik guider jeg dig gennem simple rytmer og trin, som vi danser sammen, på hver vores helt UNIKKE måde.

Vi danser Silent Groove, det vil sige med headsets på, hvor du får den lækre musik og min dejlige stemme lige ind i ørene. Det gør, at vi kan danse på et ret stort areal uden at forstyrre nogen med højt musik.

Vi danser i skønne Riisskov, hvor vi har skoven, træerne, udsigt til havet og den friske luft som dansepartner. Hvis vejret bilver for vådt danser vi på Skovvangsskolens legeplads, her har vi nemlig mulighed for at gå i læ og tørvejr. Du får besked minimum en 1 time før på mail, hvis stedet bliver ændret.

 

Hvad skal du have med:

- Godt humør (ellers får du det helt sikkert undervejs)

- En vandflaske - jeg kan næsten garantere, at du får pulsen op

- Meget gerne et tæppe, et håndklæde eller en yoga måtte til afspænding sidst i timen

- Tøj du har det godt i og kan bevæge dig i. Lag på lag kan anbefales, så kan du tage af og på undervejs. Ta tøj på efter vejret.

 

Hvad koster det:

En time koster 85kr

 

Læs meget mere om hvad Groove er lige her

 

 

Næste Groove arrangement